Clasa Luxury

Inchiriere Mercedes S Klass sau similar De la 210€/zi

5

5

4

5

Da

Automatic


PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 250€/zi

Intre 4 si 9 zile:240€/zi

Intre 10 si 29 zile:230€/zi

Mai mult de 30 zile:210€/zi

DEPOZIT:2000€

REZERVA ACUM

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

 

Pentru ocaziile cu adevarat speciale, poti apela la serviciile noastre de inchirieri auto. ExpediCAR pune la dispozitie Clasa Luxury, unde vei gasi 3 modele de masini, care se ridica la cele mai inalte standarde din toate punctele de vedere: Audi A8, BMW Seria 7, Mercedes S Class. Transforma fiecare drum intr-o ocazie speciala si o experinta unica, apeland la serviciile de inchiriere auto ExpediCAR.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Masini similare in clasa Luxury

*masinile similare sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

BMW Seria 7

Audi A8

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Firma noastra a facut investitii majore pentru a mentine si varia gama de masini din parcul auto. Inchirierea unei masini din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare. Autoturismele noastre de inchiriat au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate pentru soferii mai comozi.