Clasa Minivan 9 locuri

Inchiriere Mercedes Vito sau similar De la 80€/zi

6

6

4

9

Da

Manual


PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 115€/zi

Intre 4 si 9 zile:100€/zi

Intre 10 si 29 zile:90€/zi

Mai mult de 30 zile:80€/zi

DEPOZIT:700€

REZERVA ACUM

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

 

Prin intermediul serviciilor de inchirieri auto ExpediCAR, poti face orice ti-ai propus, avand la dispozitie o gama variata de masini din care poti alege, de la cel mai elegant sedan la cel mai mare automobil pentru familie sau prieteni. Iti prezentam Clasa 9 locuri, cu 3 masini disponibile pentru tine: Mercedes Vito, Renault Trafic, Ford Transit. Nu iti anula planurile, orice este posibil cu ajutorul serviciilor noastre de la A la Z.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Masini similare in clasa 9 locuri

*masinile similare sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

VW Transporter

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Firma noastra a facut investitii majore pentru a menține si varia gama de masini din parcul auto. Inchirierea unei masini din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare. Autoturismele noastre de inchiriat au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate pentru soferii mai comozi.