Clasa Small SUV 4×4

Inchiriere Mercedes GLA sau similar De la 60€/zi

3

3

4

5

Da

Automatic


PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 78€/zi

Intre 4 si 9 zile:72€/zi

Intre 10 si 29 zile:65€/zi

Mai mult de 30 zile:60€/zi

DEPOZIT:700€

REZERVA ACUM

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Daca esti un adevarat pasionat al masinilor, inseamna ca iti place sa alegi calitate superioara chiar si atunci cand te gandesti sa apelezi la un serviciu de inchirieri auto. Daca iti doresti putere, eleganta si siguranta in acelasi timp, Clasa Small SUV 4×4 este ceea ce cauti. Aceasta categorie de masini are 2 modele disponibile pentru tine: Mercedes GLA, Volkswagen Tiguan, BMW X1, iar pentru un confort de prima clasa si o experienta unica pe drumul carosabil, niciunul dintre acestea nu te va dezamagi.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

Masini similare in clasa Small SUV 4×4

*masinile similare sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Volkswagen Tiguan

BMW X1

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Firma noastra a facut investitii majore pentru a menține si varia gama de masini din parcul auto. Inchirierea unei masini din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare. Autoturismele noastre de inchiriat au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate pentru soferii mai comozi.